Tuesday, December 7, 2010

Saya Sayang Blog Saya | Blog Exchange Asrol Mania

sempat lagi aku men’join’kan diri. =)

sebab aku sangat sayang dengan blog abc nih. kenapa? jap lagi

aku jawab ye. kena ikut step/langkah nye. jom join!

SSBS copy

entri blog Asrol Mania:

1. Dua lautan bertemu namun terpisahkan

2. Khusyukkan solat berjemaah dengan surah pendek

3. bangunlah untuk solat subuh- Qunut tak wajib

* ada sebab aku suka entri tu. =)

echik asrol amek banner kat tepi ye, tapi tak lah cantik mana pun, header pun tak cantik, sy send gambor saya lah, lagik cantik!

Saya sayang blog saya kerana ..... blog ini blog saya jadi saya sayang lah,takkan saya nak sayang blog anda-awak atau mereka? =) saya sayang sebab blog ini jiwa saya, buat saya teruja setiap masa, memenuhi minat suka menulis dan menggerak2kan jari jemari yang halus saya. saya sayang!! jawapan tak best? sayang itu tiada jawapan bila hati dah suka, itulah CINTA!

hahaha dah mengarutkan. layan~~~

entri menarik? ni kut:

lelaki + perempuan = kawan baek, mustahil?

sebab ramai yang komen. hua3

yela before nih tak ramai yang datang blog aku syg nih, =(

+++

siap! =)

.nak sambung kesah cuti aku pulak.

1 comment:

Asrol Mania said...

dah.. trima kasih join..
updated http://www.asrolmania.com/p/blog-exchange.html