Wednesday, December 22, 2010

apa kes harini?

assalamualaikum.

selamat tengahari^^ dah mula blogwalking? menjejak semua blog yang hebat? bagus-bagus.

abc mula membiasakan diri untuk berenggang dengan pakwe sehati sejiwa ni (blog ek..^^) yelah.. lebih kurang 2 minggu sebelum start kuliah.

jadual dah keluar, alhamdulillah. selasa dan rabu takde kelas ^^, sangat seronok lah! gap antara kelas pun syiokkk! mintak-mintak takda perubahan dah. =)

cebollita_animated_onion-06

yang pelik bin ajaib nye, why, result tak keluar lagikkk!!! orang laen dah bising dapat DL, abc pun nak DL gakk.. hope sem ni dapat 4.0.. ^^ (senarai tampal cakap gitu yekk)

cebollita_animated_onion-03

pelan or plan or perancangan abc harini:

  • pukul 3 start blogwalking and tengok entri baru korang
  • join contest and kempen kalau ada
  • follow blogger yang belum difollow.

sekarang? : nak letak award kat dinding blog..^^

oke. boleh la kan.. kena biasa tanpa blog ni, nanti rindu pulak time belajar.hihihi

No comments: