Saturday, December 11, 2010

is all about contest

assalamualaikum!
salam petang sabtu.

tengah buat ape? blogwalking ye? bagus-bagus.
=)

abc sedang berehat-rehat dan menerjah blog kawan-kawan.
harini abc tak dapat nak teruskan larian jogathon or walkathon tu, larian tu kena maek masa sikit. =)

takkan terus nak follow aje? mudah sangat.. kena la godek-godek. kalau tidak apa fungsi kita mem'follow' blog kawan kita? kan3


abc baru aje abes membuat 2 contest: *teka dan menang* and *cepat dan menang*
tak sempat join? tak apa.. lepas aje hadiah contest teka dan menang sampai ke tangan pemenang, abc akan buat satu lagi contest.. hadiah-hadiahnya? awal lagi nak bagitau..^^

hadiah-hadiah abc disponsor oleh? abc sendiri la.. =)
tapi contest yang akan datang ni nak mencari sponsor la. kena up kan sikit hadiah. kan3

apa abc dapat dengan buat contest?
  • kawan
  • kenal blogger2 mantap!
  • pengalaman.
banyak lagi yang dapat. =) mesti ada yang tertanya-tanya kenapa abc tak wajibkan follow. sebabnya, abc pernah baca; tak semua orang suka nak mem'follow' blog orang laen kalau.. blog tu tidak memuaskan hati dia. dan buat apa abc nak paksa kalau dia hanya follow untuk masuk contest; lepas contest dia unFollow pulak, betui tak?

abc cakap betui tau, ada orang, lepas dah tak menang terus unfollow. kenapa? i dunno!

tapi serius! abc syok dan dah macam addict nak buat contest. masalahnya agak kelam kabut untuk menguruskan contest dan kena carik sponsor. =)

korang doa abc cepat kaya, leh bagi hadiah iphone4 or hdc7.. tak pun percutian ke Gold Coast..hik3 (mengarut!)

+++++

a very BIG thanks to all contestants!! korang memang karipap! eh.. superb! ^^

7 comments:

Rozuan Ismail said...

hik hik..sama..karipap pon boleh!!

aien said...

wee ~
tuh laa xdpt nk joiin. wee :P

zacky ~786~ said...

haha..~ ABC pn buleh ..!!

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

akubersamaCahya said...

^^ klu sume blogger dekat2 senang buat adiah ABC aje.. hik3

SyUhAdA said...

btol2..
wat la lg tau,abc..
hehe~

akubersamaCahya said...

=) i'Allah kalau ade rezki lebih dengan nuff ke.. hik3