Tuesday, December 21, 2010

its all about today ^^

assalamualaikum!

harini abc just post pasal awards and segmen2 ^^

so…abc buat apa ye arini? erm?

  • gathering ( blogger utara and cikgu2)

abc tengah memikirkan, kebolehan or ketidakan abc untuk turut serta kedua-dua gathering ni, bagi blogger utara, korang pergi tak? tempatnya tersangat la dekat dengan rumah. hoot-hoot^^

malam ni kena komfem.

gathering cikgu2 semua belum ditentukan bila dan dimana, erm! kalau setat kuliah, abc susah nak kemana-mana, thats me! ^^ bila belajar fokus belajar. blog? erk?

nanti kita tengok keadaan ye.

  • blogwalking

abc membalas jejak kaki korang dah kan? ^^ thanks sudi singgah dan membaca entri2 abc, abc pun dah singgah and baca entri, and bagi komen momen…^^

  • facebook?

huh! bosan dah.. bukak tengok kalau2 kawan mesej..

  • tv ku sayang

ini feveret abc ni.. aktiviti masa cuti, ngadap tv 24jam with laptop. mama tak pasang astro, mujur! sebab anak-anak kaki tv. pernah pasang tapi dah takde.. kawahnye, mama ter’bakar’ wayar dia masa bakar sampah. rugi3

++++

itu aja lah keja abc harini. ^^

malam?

chatting and blogging.

+++

eh.. korang tau buat bar menu kat blog tu? ajarkan abc.. nak buat la~~ tolong ye ^^

No comments: