Monday, December 20, 2010

bila nak keluar ni?

selamat tengahari readers (ayat lama abc ni)

abc maseh menanti result praktikal, senarai tampal dah tau, ta[i mungkin ade perubahan. =.=” takut nye!

naruto_nothappy

hairan bin pelik la.. kenapa lambat sangat nak keluar result ni? orang laen dah nak mula sem, ade yang dah mula pun. aduh!

cebollita_animated_onion-08

 

abc tak sabar nak masuk belajar but in the same time, seram dengan result praktikal and result kolej. huhuhu

 

 

reminder: abc dah tak sanggup nak tunggu!

3 comments:

mizz_aainaa said...

ermm.. kebiasaanny tak ada perubahan daripada senarai tampal tuh..

and kalau tak silap 30hb kot resultnya keluar..

Rozuan Ismail said...

huhu,,sabar je la..rest kat umah best apa

akubersamaCahya said...

@ aina: ye eh?? hohoho hope so tak berubah ^^

@rozuan: lame dh ni kat umah.. huhuhu mmg best dok umah pun.. tapi.. hihihi