Saturday, December 25, 2010

abc penunggu setia^^

assalamualaikum.

harini agak sibuk, so better abc post apa-apa dulu kan, sementara tunggu mama balik baca yassin. ( tadi mama tunggu anak dara dia bangun tido~~^^)

entri bukan entri cinta, bukan jugak entri kegedixsan or kegatalan. seperti selalu. abc suka menunggu nombor! aip! bukan spot toto la.. huhuhu.. abc tunggu nombor follower…. ^^

100…202..333…???

apa pulak lepas ni ek.. dok pikiaq-pikiaq dari haritu lagi.. nombor berapa? 424? cun tak? okay je kan?^^

kenapa abc suka macam ni? gila followers?

bukan sama sekali.!! it wasn’t like that la~~ bukan gila nak glamaor dengan ramai followers. kalau just dapat followers yang follow dah, tapi just tekan button follow. huhuhu =.=” sadis nye!!!!

abc kena keep tracking, bila abc target, abc kena betul-betul cari time, free kan diri untuk marathon and jogathon!.. semua abc jenguk, boleh tengok perubahan korang!!! =)

ada yang masa mula-mula abc follow sekarang dah tak boleh bukak. huhuhu… suka sangat cerita diorang!! sayang… erm.

okay! sekarang abc tunggu nombor 424.. macam biasa award la kan ^^,

untuk followers laen? haa~~ ada jugak.. tunggu…

abc nak 424!!!

reminder: abc suka buat kecoh!! hihihi

No comments: