Friday, December 17, 2010

cinta monyet=puppy love?

abc penat berjalan-jalan (BW) tengok jam dah lewat, tapi kejap-kejap ada hal nak cakap! ^^

tengok date: 17.12.2010 last day mengundi kan3? semua hebat2 belaka^^ tahniah buat korang semua ye!

2010 dah.. hanya beberapa minggu sebelum masuknya tahun baru, 2011. era 2000. era teknologi, maju memang tak nafi. kalau tak maju abc takkan ada blog ni haa kan3.

tapi semaju mana teknologi, macam tu jugak la maju nya manusia. ^^

seawal umur belasan, sudah bijak + pandai + hebat dalam bercinta. wow! abc dulu, maen aci ligan (kejar2) je dengan budak-budak laki. no feeling lah! feeling pun, just malu nak touch-touch ni,, woit! haram la! (ayat budak kan..^^)

dalam FB tak seganlah nak letak in relationship with…. abc pun malu nak letak huhuhu umur abc dah leh kawen tau! dalam blog aje kadang-kadang, jarang-jarang abc tulis. tu pun ade kod tersendiri.. hui-hui.

abc cakap based on anak didik abc. erm! mudanye korang kaple adik-adikku. mudanya ade feeling2 nih,,

abc ada kena relief kelas tingkatan 2, abc ni tak garang, marah pun macam tu jek.. so.. bagi keje.. abc pun just jalan and tengok diorang buat keje. amboi,, pakat dok nyembang pasal pakwe hang pakwe aku. fulamak!

ada pulak kes,, before datang sekolah pegi dating dulu, baru tingkatan 2 tu. erm!

kenapa tak fokus study dulu? macam mana hal ni leh jadik eh? mama abc sangat tegas, no love-love. abc pun tak reti love-love. kat matrik pun takde love. kat U lagi lah. aishh mana abc jumpa cinta??

cinta abc untuk ke jinjang pelamin, umur 20 baru kenal cinta tau!

cinta monyet

abc cakap ni pun.. bukan nak kata kat sesapa.. itukan hal korang, abc cakap pun sebab tengok adik abc ( suke pasan ensem maa~~) and anak didik abc (bekas la kan huhuhu).^^

puppy love = cinta anak anjing. erk?

4 comments:

zacky ~786~ said...

wahh cikgu abc ///
sy sokong 100% n 10 percent..
dak zmn skrg nie .. ishk3.. ad tu sy jumpa kt LRT mse nk p kay-ell... ada la dak mybe dlm form 2.. kita thu la kn cmne bntuk bdn baru2 nk naik nie.. mngong2 gitu.. ada 4org.. 2pasangan couple.. duk peluk badan.. kt pinggang hadoii.. rse mcm nk bg penyepak jerr kt situ.. !! mngong yerr budak.. kcik2 lg nk dekat kn diri kt maksiat.. mslh yerr melayu sbb tu zaki emo.. :PP
klw anak cina xpe la gak.. lantak p la kn..
haaa mula da zaki.. da2 sbr2.. hehee..

slmt mlm cikgu abc

Balqis Azhar said...

kih3..btul2..mmg budak2 nyh..ske sgt bcinte..
ngee~
sy pon sbye dorang..huhu^^

The Bee And The White Roses said...

mereka belajar dengan cepat..belajar pula lagi yang LEBIH DEWASA..maka berlakulah kes cinta monkey nih..hihi=)

akubersamaCahya said...

@zacky : ^^ tu la remaja bawah umo sekrg.. malu betui.. melayu lak tu. erm!

@balqis: bagi la komen sket, kenapa ye?

@TBnTWR: terlalu cepat belajar! ^^