Sunday, May 15, 2016

antologi cerpen penulisan2u: melodi cinta 3 (HSS)

Assalamualaikum
Just nak habaq. Abc dah dapatkan melodi cinta 3. Beli online aje, murah dan berbaloi-baloi!.


Walaupun hanya satu cerpen abc dalam ni, tapi rasa gembiranya macam keluar novel sendiri hehe inshaAllah satu hari nanti. Bagi mak dan family tengok dan baca. 😊😊😊 mak just tanya bila tulis? Korang tau bila? Scroll dan cari tahunnya hehehe Muahmuahciked! #muchlovereaders


Wednesday, February 3, 2016

Februari 2016

Alhamdulillah sudah masuk bulan Februari bagi tahun 2016. Abc masih belum update cerita terbaru. Maaf ye. Abc sibuk di awal tahun persekolahan. Abc menyiapkan semua kerja sebelum abc bercuti dengan baby. Hehe 😍😍😍😍 doakan abc dan baby sihat-sihat sahaja ye.

Alhamdulillah Februari abc dapat berita gembira dadi karya seni. Salah satu cerpen abc akan disiarkan dalam antologi cerpen terbitan penulisan2u. Alhamdulillah rezeki Allah. Semoga dipermudahkan. Happy yang amat! 😘😘😘

Abc jadi bersemangat nak siapkan novel CAP dan JP. DOAKAN ABC!!!!

Teruskan beri komen dan sokongan korang semua!
Much love readers! 😘😘😘