Sunday, December 12, 2010

come on!

apa yang come on ntah~~ maap la ye, abc ni ade musim. 4 musim jugak. kadang-kadang terlebih musim. ^^

musim sewel, merepek, blurr and serius.

time serius ni, semua benda kena serius aje, jangan la buat salah. seminggu kut korang akan sakit hati. ^^

blurr.. korang akan bengang, bengang dengan abc yang tak faham-faham, bila orang nak bagi faham dia tetap tak faham. bagaimanakah??

sewel, ade la mende-benda yang tak betul nak dibuatnya. seperti: tidak tidur 3 hari, kata study tapi tengok movie korea yang beratus episod! sanggup wehhh!

merepek: haa.. korang cakap abc sambung dengan lagu. korang serius, abc merapu meraban. sampai la korang sakit hati. tapi abc sengih-sengih sampai nampak gusi!

CIMG2228

*gambar tiada kaitan*

kenapa ada musim dalam diri abc?

sebab-sebabnye, stress belajar, stress dengan orang dan masalah stress dengan diri sendiri. yeke? entah, sebab abc dalam musim merepek. hahahaha

abc tak ade idea nak menulis entri, tapi sehari kena buat jugak! gila psikik psiko!! bila dah start menaip, jari abc macam syok menari sasa, otak berselirat cari idea. haa~ jadik tak entri ni? kisah 4 musim si abc! =)

+++++

eh.. lupa bagi salam tadi. nak bubye untuk entri pun leh bagi salam kan.

assalamualaikum! masa’alamah!

 

 

 

 

reminder: ini entri kacau bilau, harap ampunkan giga beta!

6 comments:

Nashays said...

hahahaaaa...hormonal imbalance tu...ekeke

akubersamaCahya said...

hik3.. tu musim kaum hawa, hik3 ^^

Cik Gallus Gallus said...

korea ape pon sanggup ku rintangi..huahuahua

akubersamaCahya said...

huahuahua.. tau tak ape! yg movie pun sanggup ulang byk kali, asal ensem+korea. keh3

kaminakueh said...

@Nashays : hahaha yg tu salah satu sebab kowt... 4 musim ek?? whmmm... thinking position.. -utmklunderground.blogspot-

akubersamaCahya said...

kaminakueh: =P think3 n give me ur season plak.hik3^^