Tuesday, December 7, 2010

myVacation – day 2

 

pagi ni kena berkumpul 7.30 a.m.

as usuall, lambat jugak, pukul 9 baru bertolak. dah lah kena lalu pahang dulu. sempat buntut anda kebas tau?. erm. aku hanya menumpang.

okay- perjalanan diteruskan. memang jauh. kesian student yang nak balik kelate dari KL kan. jauhnya.

mujur hujan. selesa sikit dok dalam van tu, kalau tak, berasap kepala kut. driver pun mantap! laju siot. =) best, aku memang suka naek kenderaan yang laju dan selamat, diorang sangat cekap memandu. laju tapi rasa selamat.

PC041372

perjalanan dalam hujan, sejukk!

PC041374  

bekalan dalam perjalanan. =)

PC061474

tempat tidoq, dekat kawasan wakaf che yeh. pukul 7 kami sampai. malam tu bising gile, aku ingat orang karaoke, rupa-rupa tu la wakaf che yeh nye. hik3. mana p tau.

+++++

malam tu aku lena aje, makan pun suruh along tapau. penat sangat3. layan industan dalam bilik. =)

esok??

nanti kita sambung lagi,

rehat-tidur

No comments: