Saturday, December 11, 2010

FRIENDLY BLOG AWARD

award dimalam hari, abc dah mengantuk (semalam tido lewat bangun awal!) tapi orang memberi kita berjasa (mood peribahasa kut malam ni.^^)

award-4-u

award ni abc dapat dari cik affiza (http://mutiarawarnasari.blogspot.com/)

kena jawab beberapa soalan =)

  1. apa pendapat abc tentang blog cik affiza?
  2. tempat yang paling abc nak lawati?
  3. 3 perkara tentang abc?
  4. tagged 5 kawan.

okay sekarang abc jawab ye:

  • cantik, gambar header tu.. (kawen nanti buat dalam taman eh?) geram dengan cursor die ^^ nak satu!
  • abc nak pegi mekah dan madinah, teringin nak tengok kaabah.
  • 3? a for address( kedah) b for belajar (UTM Skudai) c for cancer my zodiak. =)
  • kawan yang baru boleh?
  • haniz
  • fasihah supian
  • hafez
  • nur
  • cda cepet

dah pun siap! thanks ye affiza ^^

2 comments:

Rapunzil Özil said...

thanks dear dh ambk award ni & jwb tag 2. & thnks sbb bg pendapat pd blog hijau mcm katak itu. hihi. er, nta r. cm best jgkkan dlm taman. xp2, tunggu & lihat je nnt bl dh smp masanya. :P

btw, nk cursur 2? ni pagenye. trylah! :)

http://maribinablog.blogspot.com/2009/12/membina-teks-bergerak-pada-kursor-mouse.html

salam perkenalan kamu!

akubersamaCahya said...

^^
nanti abc try buat ye.. hik3 tQ