Saturday, December 11, 2010

sex = fobia?

salam malam ahad!

kemalasan untuk mengemas bilik datang kembali. =) so..esok-esok la abc kemas. bukan selerak cuma kurang kemas aje, hik3.

ape kesah sex dan fobia. abc fobia dengan sex.. no-no-no abc belum berkahwen ye, tunang pun belum. pernah tut tut.. aiyoooo tidak! mintak dijauhkan segala maksiat! amin.

al kesahnya macam ni.. abc sekolah sains dulu, jadi dari form 1 sampai form 5 abc dekat sekolah yang sama and duduk asrama la kan. dah nama pun asrama penuh. =)

5 tahun disekolah tu 5 tahun jugak abc fobia. fobia dengan apa?

  • bunyi kaca tingkap
  • tidur pintu tak kunci
  • bunyi pintu

pelik aje kan. tapi itu lah realitinya, abc kalau tidur, orang bukak pintu slow mana pun akan terjaga punya. kalau pintu rumah or bilik, akan 2 3 kali abc pergi check dah kunci ke belum. even roomate cakap dah kunci, abc akan resah dan akak check lagi. huhuhu orang kata ada penyakit!

ini semua fobia dengan orang gila sex punya pasal!

dekat sekolah, asrama puteri, tiap-tiap malam lelaki tanpa seurat benang akan datang dengan torchlight. duduk kat luar pagar, suluh tingkap bagi kita sedar dia datang.. and then bila dan gadis-gadis dah usha ikut tingkap terus dia suluh tuttt dia.. kami akan light off pukul 11.45 so.. lepas aje annoucement tutup lampu, lampu dia terpasang.

asrama*plan asrama abc* 

1st time abc tau GS (gila sex) ni masa form 1 la. mase tu baru lepas pegi sidai towel dengan ampaian, and nak pegi solat subuh dekat musolla (blok b). tiba-tiba riuh rendah. mase tu abc lalu ikut laman. tanya dekat akak senior, kenapa? akak tu pun jawab la GS. masa tu tau, tapi taktau macam mana yang dikatakan GS. GS tu guna laser warna putih. GS ni memang perkara biasa dah bagi kitorang, sampai la form 3. baru la abc tengok rupa bentuk si GS nih,

sex-lies-and-videotape

*sekadar gambar hiasan, dari google*

masa tu betul-betul lepas light off, nampak torch light dok suluh tingkap. kami apa ag, selak sikit langsir, terus panggil akak senior (diorang nak usha je lebih ^^). abc dengan kawan sama umur ni pun, excited la nak tengok si GS. abc pun panjat katil atas (double decker). Ya Allah! terkejut terus lompat turun. macam nak pitam, al maklum la budak 15 tahun yang maseh suci otak fikirannya. kawan tanya kenapa? besaq takutnya. kawan yang nak tengok semua batalkan niat. huhuhu GS ni pakai kain pelikat dia nak tutup muka. alahai GS nape nak tayang??

kawasan feveret dia datang bertenggek, bukit and kebun getah tu la. yang pelik bila cikgu laki mai tunggu dia takda pulak? erm!

abc fobia dengan bunyi tingkap tu sebab pernah ada orang kopak tingkap betul2 belakang abc masa kami study dalam bilik study dekat blok A. huhuhu al seram lah~~~

pintu tu pulak, kes kecurian, abes duit kelas hilang mujur RM15 aje, baru lepas bagi duet dekat cikgu. kawan abc yang datang tumpang tidur aje yang sedar kedatangan “benda” tu. tapi takot buat senyap aje. huhuhu

++++

abc pelik, kenapa dia mesti nak tayang benda alah dia dekat orang? puas paus ke?

 

 

 

 

 

 

 

reminder: aku takkan pernah lupa!

6 comments:

Rozuan Ismail said...

seramnya..jaga2 la budak pompuan.. orang zaman sekarang ni dah x kisah dah,,daoat je terus rembat..

SyUhAdA said...

wah..
mnakutkan..~

zacky ~786~ said...

hahaaa.. gileerr laa..!!
gile seX btol .. 2la akibatnye bila nafsu dh kuasai diri .. npe xbaling pakai batu ke ?? bg batu bata.. haaa.. biar die tau lngit tu tinggi ke tak ... tak pon .. kuar ramai2.. bwk tochlight suluh kt dia.. komfirm die lari.. pastu tobat xbuat lg.. haha.. ngarut jer ni .. :PP ..

akubersamaCahya said...

@rozuan: dah berhati2.. takut~~

@syu: sangat menakutkan!

@zacky: nak suluh mende, seram siut.. huhuhu

Jeely jelly said...

uish.. giler r... dgr cte abc je dh takot... ish! seram2... meremang bulu rome.. huhu...

~aLiYa~ said...

nostalgia owh watiqah! haha.. rindu nak balik saina. huhu