Saturday, December 25, 2010

entri versi lewat malam^^

shuuuu.. senyap-senyap kalau berjalan2 tu.

ade yang dah tido.. ^^

salam pagi buta (buta ke?? erm..)

+++++

maseh blogwalking ye? sama la abc pun.membalas setiap jejak kawan-kawan yang menyinggah masa abc pegi karpet merah dan melambai-lambai ala model ^^.

apa nak dikesahkan tengah malam or pagi buta ni?

mesti la pasal karpet merah!!

anugerah skrin 2010, telah selamat berlangsung tadi. tahniah kepada yang menang ye! ^^

anugerah-skrin

yang best.. lama tak nampak anuar zain! huhuu makin hensem dia sekarang. well my ex tu.. hahaha (perasan! maaf abang anuar!^^) i love his voice very much lah! walaupun takda muzik, anuar boleh menyanyi dengan baek.

Anuar_Zain

selain kesah anuar zain.. apa lagi yang akan panas esok?

pengacara? not bad, awal dan vanida imran.

ask2010

tema glam macam biasalah.. cantik and seksi.. huhuhu

itu hal diorang lah kan.. ^^

nur kasih menang, sam menang anugerah yasmin ahmad, dia memang best! =)

apa lagi? tunggu la paper esok..

mesti banyak story punya la! ^^,

best bagi pemenang2, boleh pegi LA tu,, bila abc nak ke sana?

+++

abc macam wartawan gossip pulak kan? teringin jugak ni.. hahahaha

teringat novel abc.. lupa pulak tajuknya,

tapi sangat best, kesah budak lepasan ijazah syariah jadik wartawan gossip.

dia mengulas mengikut pandangan islamik dan menjaga kata2 sampai kena marah and maki dengan boss dia. tapi tak takut and tetap buat apa yang benar^^

okay2 sudah melalut dan merapu.

penutup ASK2010 sangat best dengan persembahan FT^^

+++

jum balas jejak kawan!!

 

 

 

reminder: kenapa yang seksi tak jatuh tangga? tapi kena sorak! ^^

 

 

7 comments:

aqmar said...

aziz satar:

"sabar je la...naseb baek aku tak juling"

iszieylyanziy said...

sam ,,sukeeeeeeeeeee,,cuteeee

Nani Othman said...

mungkin yg seksi akan jatuh kat tempat lain. =)

hehe. keep writing!

zie~azharizalira'z said...

hehe~~ira tgok sparuh je,,,xdpt tgok FT wt pesembahan,,sobs2~~~

akubersamaCahya said...

@qma : seronok dia malam ni.. hahhaha

@iszieylyanziy: sangat cute der! hahahha

@nani: tau takpe hihihi ^^ tQ

@zie: best3.. ensem tapi suami org pulak! keh3

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah.. ada bakat jd wartawan ni.. apakata mulakan dengan wartawan blog

akubersamaCahya said...

@lekat lekit: wartawan blog??? camne tu..