Friday, December 10, 2010

my 202 follower!

sekejap aje dah 2++ followers! thanks to u’ols!

okay, dalam entri sebelum nih,

*http://akubersamacahya.blogspot.com/2010/12/abc-buat-contest-lagi.html*

abc kata nak bagi sumting kepada kawan yang ke 202 kan. okay, tak lah special mana kan.. just an award, sebagai penghargaan kepada saudari kita ni, =)

beliau adalah!

202

miss ain tralala

abc dah pun terjah blog miss ain nih! blog die kemas and chantek! penulisan die pun baek =) best untuk dibaca! sapa yang belom follow dia baek pegi terjah and follow (abc yang ke 88^^).

apa-apa pun, tahniah miss ain! and terimalah penghargaan yang tidak seberapa daripada miss abc!! =)

boleh la gantung dalam blog anda! (cett.. ayat abc yang skema~~)

++++

miss ain taknak join contest or rebut topup free?

(iklan + promote la sket!)

6 comments:

Rozuan Ismail said...

waa.. saya follower ke 201!!waaaaaaa!!

akubersamaCahya said...

cuba lagi.. hik3

zacky ~786~ said...

wahhh .. ckit lg laa... ~ haihhh

akubersamaCahya said...

=)

Ain Tralala said...

waa.... terharu... tak sangka lah plak...

makaseh byk2 :)

akubersamaCahya said...

u r welcome!