Monday, December 20, 2010

suami ku jejaka korea^^

afternoon! hai readers.. ^^

entri-entri sebelum ni, abc cerita islamik punya kan, tapi betul punye^^

harini abc nak buat entri kegedikan sedikit. abc pun suka tau korea ni.. tak miss punya kalau cerita korea ni. ^^ jom kita tengok siapa jejaka korea impian abc ni.

cebollita_animated_onion-16

++++++

rain_bi

rain-bi

*siapa tak kenal kan, menyanyi, menari berlakon memang best! last cerita die yang abc tengok, cerita ninja assasin ^^ hensem sangat! and 1st cerita dia yang abc tengok full house la~~*

 

siwon

siwon-super junior

* abc kenal siwon ni pun lepas tengok rancangan kat 8tv, kan byk rancangan hiburan mandarin kan.. so so so macho lah dia ni ^^ super junior kan popular dalam kalangan remaja ni, tapi abc kenal siwon aje.. (abc dah remaja lebih umor kut) ^^*

lee min hoo

lee min ho – boy overs flower

* ini adik abc yang suruh letak, abc suka boy overs flower yang jepun nye.. ^^*

 

daniel-henney

danial henney

* i love this man ^^ abc tengok cerita seducing mr.Perfect berpuloh kali sebab dia berlakon^^ macho + sweet, memang best lah!*

jang geun suk

jang geuk suk

* yang ini chumel, abc tengok dia dalam cerita baby and me, so kebapaan lah dia dalam cerita ni, suwiiit sangat ^^*

+++

kenapa orang korea hensen sangat ye?cebollita_animated_onion-10

onion_msn_smilies-01h pape pun jejaka malaya tetap dihati. hik3

5 comments:

Rozuan Ismail said...

wah..nk yg korea je..tahula diorg semua tu jambu n comel..huhu

akubersamaCahya said...

hahahha
eh.. cube bace sampai abes.. hihihi

Farah Hanim said...

kim bum lg kiut la akak ! :P
*dr dulu smpai skang tak suke lee min ho tu =.=

Wahida Nasution Thakhrim said...

ha3.. memang selera korea cik abc ni.. mana la tahu walaupun jejaka malaya tetap dihati tapi ada rupa korea, untung tu!!

akubersamaCahya said...

@farah : hahahaha.. akak tak minat pun boy over flowers korea dik..hui3

@wahida: hua3.. uishhh tu sgtlah untung kan.. hik3