Sunday, December 12, 2010

First Giveaway from Cik Bambam

Bluetooth Exchange Folder7

entri first untuk harini, waktu menyinggah ke blog kawan yang datang ke blog abc, abc jumpa GA nih,, macam best maen teka-teki nih kan.,

ada apa dalam tu??

tengok bekas tu, macam bekas salt or pepper shaker. tapi cik bambam suruh pikir yang kreatif dan luar kotak! erm!

hint yang cik bambam bagi:

  • perlu dimasak
  • boleh dimasak mcam2
  • kreatif/out of box??

alamak apa ye? pikir-pikir.. malam ni dah tutup ni. erm!

jawapan abc ialah:cukup rasa maggi/sesedap rasa knorr

betui tak?? korang nak teka?

abc tag :

  • pak.cek biola (rozuan)
  • cikgu ima
  • siwon
  • and semua followers yang ada idea apa dlm tu!

cik bambam. tak ada yang perlu ditambah, dah cukup rasa! ^^

cepat join! due date nye 12.12.10/ 11.59p.m

1 comment:

b a m b a m ' s said...

thanks join! will update result SOON! :P