Friday, December 31, 2010

KEGEMBIRAAN KU DIRAMPAS!

moody.
murung.
sedih.
hiba.

sudah hampir masa untuk berpisah dengan famili
buat kesekelian kalinya.
ah! bila aku akan terus dirumah sahaja?

++++

entri penuh emosi.

sebelum ni abc agak excited nak pegi belajar kat UTM semula.
tapi sekarang, walupun result sem ni hebat (4.o wehh! bila lagik mau dapat.^^)
kesedihan untuk meninggalkan famili lagi tebal.

hilang mood nak mengadap laptop.
nak spend masa dengan mama dari Mr.Lappy.
mama, I'm gonna miss u!!

+++

untuk hari-hari yang dikira detik dan waktu.
entri yang ada akan berbaur emosi tidak stabil.
kalau nak share kesedihan ini boleh la~~

hilang segala idea dan ilham.

nak berpuisi la kejap..
=.="




reminder: kenapa sedih ni!!


9 comments:

iszieylyanziy said...

selmat tinggal cuti

aqmar said...

pulanglah..johor memanggilmu~~

(gila ayat dengki..hahaaa)

chegu abbas said...

balik la nak..mak ok ja kalau nak x de..leh jalan2... HIII

Revolter AMI said...

jgn sedih2

akubersamaCahya said...

waaa~~ jaat nye korang... aqmar nak kena sekeh ke! hua3

AMI aje baek.. sayang AMI lebih~~ ^^

kesedihan melanda...

aqmar said...

abc

hahaaa...nak gak kena sekeh..
lma xkena sekeh..^_^

alinac lover said...

blaja elok2 ya

fa-in said...

abc..la tahzan ok!
smile2
moga sukses slalu~

erm anda di tag ya:
http://cahayafarihin.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

akubersamaCahya said...

Aqmar: ang pun sedih mase balik blja kan3.. hahahha

@alinac: thanks.. i.Allah

@fa-in: amin. i'Allah.. nanti abc join ye ^^