Wednesday, December 29, 2010

blog lagi?

abc mungkin kurang arif dalam IT.
and disebabkan itu, bagi mengelakkan kesesakan lalulintas di blog abc
abc pun bukak satu lagi blog khas untuk abc join contest and GA,^^
nak buat macam mane kan.. tak pandai IT begini la.=P

kiranya ada 3 blog?
yup^^
memang gila blog kan?

satu blog ni..
kedua karya2 penulis amatur^^
ketiga blog untuk contest and GA.

abc akan start guna blog tu untuk contest selepas2 ni^^

++++

kasihan sama abc kan?


4 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bagus asing blog camtu supaya takde la semak sgt. sy pun ada 2 blog (walaupun dulu byk blog juga) tp skang active 2 blog je. satu untuk penulisan sy tak kira la pasal apapun & satu lagi untuk GA & contest

Lovely Bella said...

heheheh aku st blog je yg aktif kalo byk2 aku jadi mls n x leh nak fokus..

E.d.Y said...

semangat tu..mentang dah menang GA..hehe...

akubersamaCahya said...

@lekat lekit: kan3.. abc pun buat sebab tgk ramai yg asingkan.. sebab bile letak byk gmbr kat sidebar die jadik penuh n lambt nak load^^

@lovely bella.. abc maseh dalam kawalan dgn 2 blog, klu 3..dunno la lagik.hihii

@E.d.Y: hahaha edy la bagi banyak semangat..hehehe