Thursday, December 9, 2010

gambar pun nak curi?

selamat tengah hari!
baru lepas pusing2 dekat FB.
what a shock!
tengah dok usha gambar2 orang,
ade plak kes orang pakai gambar orang laen.
ape daaa~~~


sekarang abc tau la, kenapa orang banyak tak bagi letak
gambar kite kat fb, orang curik!

dah la curi gambar orang pastu, add orang tu.
mau orang tu tak marah. alahai~~
nape nak curik-curik?
kamu tu tak cukup cantik ke?

abc pun terus membaca, menggodek..
kesian mangsa, pencuri tu buat dek je dia marah-marah,
macam tak bersalah. atoi!
abc macam rasa, si pencuri tu memang psycho sket.
huahuahua
kalau tak psiko dia tak curik. kan3

gambar mangsa, comel2.. bila dia guna semua orang puji..
comey, cantek.. ada jugak yang tanya, it that u??
ada yang tanya kenapa gambar sama dengan mangsa, dia tak jawab.
yang mangsa ni sangat tak puas hati la~~~
aishh.. jahat betoi la~~

so.. korang-anda-kamu semua!
hati-hati bila post gambar yang comey lote kat FB or mana-mana!








reminder: aku comey tak? takut orang curik gambar aku.. hik3

No comments: