Sunday, December 19, 2010

candid itu cun laa..!

cndid

candid itu cun laa..! ini contest dari dilla. nak join? klik banner di atas or kat tepi tu ye,, abc kan suke contest yang libatkan gambar2 nih.. huhuhu kalau GA tu suke tapi kerbertuahan tu jauh sket dari abc. ^^

ini gambar candid abc:

PB060900

* gambar ni along yang amek, ingat dia tengah setting camera, rupa2 tengah dok snap gambar.. boleh plak dia kata abc tengah kebulur.. uh! dah kenyang okay saja makan sebab sian mama bawak.. hohoho, kitorang pegi berkelah kat pandai merdeka.. kebetulan lalu kut..hahahha*

candid memang cun laa dilla!!! ^^

abc nak tag:

aqmar (jarang dah die join ni)

ieyla (she love contests and gA ^^)

fatin (banyak gambar cun^^)

sapa lagi nak join?? meh laaaa

6 comments:

Rozuan Ismail said...

nak join gak..huhu

akubersamaCahya said...

hiihi jum la wan.. jom3

dilla adilla said...

tq cik abc...

comel gambar tgh makan 2..haha

akubersamaCahya said...

^^ comel la sgt ye.. hahahah.. u r welcome!

aqmar said...

rasa cam taw kat mna nie...
kat pantai merdeka ea??hehe..
slalu gambaq time mkn la plng byk org candid..hihii

akubersamaCahya said...

^^ kan dah ditulis diatas..hihii hahaha paling best time makan kut noh..