Tuesday, December 21, 2010

segmen jom berkenalan^^

Berkenalan

segmen jom berkenalan ni dianjur/dibuat oleh blog catatan loqman hakim (cikgu Akim)^^

jom kita join?

++++

  • status: single

^^ kalau diikut kesah cinta abc, mcm sudah berpunya tapi kenapa kata single? erm. indah itu sementara =.=” faham-faham sudeh!


  • cerita tentang diri:

abc adalah bakal seorang pendidik sekolah menengah di Malaysia. abc maseh lagi menuntut di Universiti Teknologi Malaysia, skudai.^^

dulu matrik penang and sekolah SAINA sekolah rendah di perak, SK Bidor, kat Kedah, SK Seri Amar DiRaja.

cita-cita abc? nak ada perniagaan keluarga, nak jadi businesswoman. ^^


  • cerita tentang blog:

apa yang korang semua nampak, ini lah blog abc, nak kemas kini tapi biar la dulu.. asyik tukar nanti nuff tak bagi lagi dah. hohoho.. tapi teguran korang abc maseh terima. and kumpul. ^^

blog ni kisah2 biasa. yang tak berat. santai aje. sume hal2 abc aje. sebab abc takut nak kesah pasal orang laen. abc takut kontrovesi, tak pasal2 abc terlaser and terkata, nanti naya!

kalau ade yang perasan dulu, abc suka bahasa aku. sekarang dah berubah kepada abc, lagi mesra kan3. thanks untuk kamu-anda dan awak. ^^

tapi kalau korang nak tau, blog abc ramah mesra.. sila lah follow kalau nak tau. hihihihi ^^


  • pandangan tentang dunia blog

abc dan blog dah sehati sejiwa. i love blog. dengan blog mengajar kita jadi kuat dan terima kritikan. boleh buat kita mudah jadi ramah tamah.^^

serius! kat luar abc susah nak tegur orang malu, macam mula2 pandai berblog, abc pegi aje blog orang, mesti tebal muka, abc akan tanya, boleh ke aku tegur, malu nye.. macam blog abc ni best aje..

tapi tengok sekarang.. ada abc kesah korang kata ape? hihihihi

sayang korang semua lah~~^^


  • nasihat kepada yang abru nak buat blog?

mari-mari berblog, tapi jaga kata-kata, kalau nak melaser guna ayat paling sopan santun dalam dunia. jangan jadikan blog ini sebagai alat korang na mengata mengeji. mencari musuh.

cari kawan tapi bukan lawan.

jangan dengki-dengki or bersikap pencuri! (plagiat^^)


  • keunikan blog abc?

blog abc.. erm.. emm.. hummm.. ape ye? cebollita_animated_onion-07

cebollita_animated_onion-18 abc taktau.

bloga abc baek hati kut. ^^


  • sampai bila akan berblog dan impian?

sampai la mata abc dah tak nampak, jari ini dah penat menari, badan sudah lemah terbaring.. inshaAllah.

abc nak sangat blog abc kemas senantiasa, mudah nak load. dan abc’blog ada disetiap hati korang.

boleh? ^^


  • tag 4 kawan?

kawan abc ramai.. ^^

  1. ira
  2. aqmar
  3. farah hanim
  4. aliya
+++

jom join! ^^

2 comments:

:Cikgu Akim: said...

wow abc bakal pendidik juga ya..amek kursusu apa..salam pendidik dari saya!

nanti jadi cikgu jngn garang2 tau..ngehehhehe

akubersamaCahya said...

^^ abc cikgu paling baek tau..hahahha