Wednesday, December 15, 2010

aduh! sakit kepala =.="

selamat pagi!

korang~~ abc sakit kepala sangat-sangat
selalunya lepas tido dah baek.
tapi pagi ni maseh sakit.
huhuhu~~

migrain kah?
oh! no..
abc takde migrain.

i hate to take any ubat.
hidup abc kebelakangan ni dengan ubat aje.

abc tak suka sakit kepala ni, sapasuka kan.. sebab:
  • rancangan abc malam tadi nak follow semua cikgu-cikgu kat blog Mr.Ben.
  • nak jenguk semua anak murid yang suka berblog nih ( esok kat kelas ngantuk ye!)
  • nak sambung larian marathon jogathon abc yang tergendala aritu!!
semua hanyalah rancangan!!! huwaaaa~~

++++

ada yang baca novel abc dalam blog ni ^^'
abc dah lama tak sambung, ketiadaan mood cintan-cintun
menulis novel kena mood yang best baru ayat best3
^^,
(kata-kata penulis amatur!)




reminder: aduhhhhh sakitnya!!

2 comments:

Rozuan Ismail said...

rest la and take time to sleep..tp biasa blogger susah nak tidur..kejap2 nk update..huhu

akubersamaCahya said...

^^ hahaha.. tapi malam tadi lpas solat isyak dah lena.. huhuhu