Monday, December 20, 2010

KENANGANKU SEBAGAI BLOGGER

h4

jom join segmen Mr.Ben^^ : Kenanganku sebagai blogger

+++++

1. Tarikh lahir blog anda ..

23hb ogos 2009

2. Punca kelahiran blog anda

bosan dengan friendster, Fb tak pop ag masa tu, kawan sebelah bilik ajak maen ^^

3. Orang pertama yang jadi follower anda

Mr.Jeddy yang berjantina perempuan^^

4. Entri pertama anda sebagai blogger

fadilat puasa~ ramadan almubarak

5. Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits

masa abc buat contest, entri Teka dan Menang^^

6. Blogger pertama yang anda jumpa

kawan abc tu dah selalu jumpa, yang tak biasa jumpa, belom jumpa lagi ^^

7. Blog yg anda minat

banyak sangat yang abc minat, almost semua orang ada cerita masing2 yang menarik ^^

8. Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger

manisnye, boleh share almost everuthing dgn orang yang abc baru kenal, kalau kat luar kan agak susah^^

9. Ceritakan kenanan pahit anda sebagai seorang blogger

bila kena direct blog abc serabut and macam2, tapi betul kut. huhu and kena perli bila asyik berblog. erm!

10. Impian anda terhadap blog anda

moga menjadi anak yang solehah.. hihihi gurau2, moga menjadi tempat orang laen bersenang hati. berehat dan tempat melepak. moga abc’s blog dihati orang laen. amin! ^^

++

korang lak camne?

10 comments:

Kalamhati said...

Go ABC go!hehe
suka baca entry2 ABC..=)

Sepatu Hijau said...

salam

jadikan pahit dan manis itu sebagai pembakar semangat untuk anda terus berada di arena ini...

datang dari blog abg ben n terus follow :)

deqdeq said...

ABC mmg boleh gi lebih jauh....

akubersamaCahya said...

@ kalamhati : ^^ hehehe tQ akak..

@ sepatu hijau: wsalam. yup..kritikan baek buruk membantu byk abc dlm blogging ^^

@deqdeq: tQ ^^ mudah2an...amin

Syafiq Rosli said...

all da best..yeah!!

Hasnah said...

Blog abc ni boleh pergi jauh la..
banyakkan usaha..InsyaAllah semua boleh tercapai =)

micky eyqa said...

keep it up k dear.. ^____^

akubersamaCahya said...

@syafiq rosli: okeh yeah!! ^^

@hasnah: i'allah kak.. akan diusahakan. ^^

@eyqa: okey.. hehehe tq!

Zana :) said...

hhehe . teruskan berblogging ^^

akubersamaCahya said...

^^ tq zana, i'ALlah..