Saturday, December 18, 2010

boleh tolong jawabkan?

sepetang bersama laptop kesayangan, and berharap emel daripada yang tersayang, tapi laen yang abc dapat.

^^ thank you to diela yang memuji blog abc yang tak seberapa ni. maaf ye diela, abc membalas emel diela tapi tidak menjawab persoalan diela tu. abc pun takde jawapan sebenarnya. ^^

mungkin blogger laen ada jawapannya, sebab korang lagi hebat dari abc kan? please… maybe diela tengah teroka lagi blog abc, and hoping for an answer, maybe esok dia jadi kawan blogger kita? =)

ini soalan and emel diela:

emel *klik gambar untuk besarkan^^*

 

boleh bagi tips nye? abc pun nak tau jugak…

7 comments:

Ayuni said...

salam, hikhik, nk tlg jwb bleh x?hm, letak template yg menarik lg satu, post tu knelah menarik jgk, klau tulis pnjg2, kdg2 org mls nk bc, sowi, opinion sye je...

akubersamaCahya said...

^^ wsalam.. tQ ayuni..

iEyLa said...

erm..nk jgkla ckp...
dr ape yg sy tgk blog2 org ni..
sy tend to read post yg simple and sempoi..
tulisan,template,and cara kite susun widget pon penting kot..
hehe...sile komen klu xsuke belog sy..hehe

akubersamaCahya said...

^^ hehehe betul3.. sebab abc suke blog yg kemas. mudah nak baca. ^^ tQ

Asrol Mania said...

Dia minat ngan blog akak sebab ada kolor2 kot.. Sebab kolor akak nyer blog x sakitkan mata. Warna tak garang, sejuk mata memandang.. Kalo nak buat blog kita lain dari yang lain, buat satu label atau entri2 yang mempunyai topik tersendiri.. Guna idea sendiri bila berblogging.. jgn risau pasal follower..

Apa Kata Survey Asrol Mania
->12 Kesilapan Kita Berblogging
->6 Kesilapan Pemilik Blog
->5 Ciri Entri Sedap Di Baca
->5 Salah Tafsir Tentang Blog

Rozuan Ismail said...

wah!! ad peminat ye abc sekarang ni..huhu

akubersamaCahya said...

@asrol mania: mungkin la kut.. waa tips yg baek ^^ TQ..

@rozuan: huahuaua.. agak2 abc leh bukak FC tak nanti..kah3