Monday, December 13, 2010

SengalZone : Saya Nak Header !

sengalZ

SengalZone : Saya Nak Header !

abc nak header!! oleh sebab tu abc join contest ni. contest eh?? ^^

nak join jugak? sini


jum menjawab soalan!

1. Kenapa nak header baru?

  • sebab tak ade header. cube tengok atas. mane ade header.
  • ye, before abc mengalami komplikasi blog serabut, ade header, nak tengok? malu! okay ni.
  • nak header,, nak header!
  • header yang lame tak sesuai dengan wall blog abc yang baru. hui3

header-copy*tak cun+tak cantik+takpuas hati*


2. Senaraikan tidak lebih dari 5 warna kegemaran korang

  • biru, hijau, ungu, oren dan putih.


3. Apa pendapat korang tentang blog SengalZone ?

  • sangat kemas, abc suka blog kemas3 ni.
  • putih. senang nak tengok (before komplikasi blog, abc guna wall yang same ngn sengal zone. putih!!)
  • entri yang bersahaja dan simple, ^^

++++

harap abc dapat ye header dari sengal Zone. ^^ amin!





reminder: miss my old blog =.="