Saturday, December 11, 2010

abc dah dapat sampel benefiber!

salam sabtu buat semua.

harini abc tak dapat nak teruskan larian yang tergendala semalam. ada orang nak datang rumah esok, bermalam, so kena kemas bilik.

tengah layan blog ni.. Mr.Posmen yang kedekut sangat nak senyum tu datang bagi surat.

surat dari Novartis. abc pun pelik jugak awal-awal, bila pulak abc isi borang pape kan. bukak aje, tengok benefiber punya sampel.

lupa dah sebenarnya, tak ingat pun abc isi. =)

abc isi pun lepas baca entri masa blogwalking, terus la klik iklan benefiber. taktau tuan blog tu dah dapat belom sampel nih.

abc dah dapat! =)

PC111312

PC111313

boleh la try kan! ^^,

 

 

 

 

 

 

reminder: kena campur dalam makanan, abc dengan adik dah nyaris nak bancuh macam nestum hik3

7 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

menda tu BEST kat perot!!!!

akubersamaCahya said...

dah cube eh?
hahaha
macamne tu best kat perot?

Rozuan Ismail said...

saya pon ada apply sampel Benefiber..x tahu dah sampai umah ke belom..

akubersamaCahya said...

nanti mesti sampai. nak try ni~~ hik3

SyUhAdA said...

ble lah syu nye nak smpai..
dh lme mintak kot..

akubersamaCahya said...

hehehe.. i'Allah.. nanti sampai la tu, ^^

Jieda said...

lama tak nak tunggu dia sampai tu.saya pun dah apply gak.