Wednesday, December 29, 2010

rempit yang sempit

untuk kesekian kalinya menonton adnan sempit^^

ini semua adik abc punya pasal, nak maen game sampai lewat malam tapi takut sorang2, so ape lagi, kakak nye yang baek hati budi lagi jelitawan (tipu~~) ini lah yang kena teman. dua-dua laptop adik-adik sapu. akaknye nak bukak blog tak boleh. erm! so.. tengok movie je la.

adnan sempit.

adnan-sempit

never and forever lah.

tak bosan untuk layan cerita ni, sebab?

i love adnan!!! hahahaha

wataknye yang comel and baek and jiwang and perahsan.

abc bukan kipasSusahMati Sam ye. even dulu sangat suka cerita PAE’

but watak si adnan tu yang menarik.. i love bad boy but sweet heartlah! hahaha

agak menyampah watak ‘nadia’ tu, macam best aje kan. adnan sepatutnya suka aweks yang lembah lembut gemalai macam abc.^^

papepun kejadian2 di warung tu memang paling best. mama pun join tau malam tadi. join gelak!

+++

erk? ada yang series? bila dah panjang2.. abc tak suka tengok.^^

No comments: