Saturday, December 11, 2010

siapa 203? missing in blog??

sudah lewat malam. while watching tv3, i write this entry. i just wondering, who is my 203 follower?

cuba korang tengok dua gambar yang aku printscreen nih.

202

204

follower ke 202 adalah ain kan.. pastu tengok lepas ain. sorang aje,kak radziah tapi naek nombor dah 204. abes tu siapa ke 203?? huiiii dah seram dah nih. hik3 cuba korang kira, memang tak cukup sorang. huhuhuhu kesalahan blog mengira kah?

anda boleh bantu abc, agar tidak diselubungi misteri???

 

 

 

reminder: agak meremang disini!

13 comments:

SyUhAdA said...

maybe org tu follow scara private kot..

tu yg missing sorg tu..

nuR izyan said...

hahaha...mmg slalu mcm tu..
mmg agk msteri :)

aien naliza said...

mybe betol kata syuhada..

=)

akubersamaCahya said...

OOO
yeke..
hehehe

Cik Gallus Gallus said...

pelik bin ajaib

Tok Esah said...

follower private tu...

akubersamaCahya said...

^^,
mane la saya tau..
huk3

Lulu caldina said...

biasanya 'org' tu takde pic icon..selalu mcm ni..ngee

akubersamaCahya said...

huhuhu..
buat seram je kan..
=)

ah chong.. said...

haha..apela akak ni..^^
kan ade option nk pilih "follow publicly" atau "follow privately"...tengok sini..

http://lh6.ggpht.com/_mIP9-CBko0s/TQJwiOknd6I/AAAAAAAAAKI/fHtKn6v0T8I/Screenshot-akubersamacahya%20-%20Join%20-%20Mozilla%20Firefox.png

jadi mksudnye ade org follow privately la..

akubersamaCahya said...

ala~~ tak terfikir tak kuar trus kepala kelabu tu. hik3..

sy budak baru berblogging ^^,

Rozuan Ismail said...

dia follow secara private tuh..atau try tgk semua follower..kan ada follower yg x de blog @ yang x letak gmbr.. biasa yg tu google blogger akan letak kat list pling blakang skali..

akubersamaCahya said...

^^ oke.. tQ guys sebab menyelongkar misteri 203.. hik3