Tuesday, December 21, 2010

mereka buat aku tersenyum^^

siapa kata blogging ni tak best? tak meriah? tengok.. dah macam-macam award abc dapat. blogger2 memang baek hato and happening.. ^^ jom tengok award apa lagi harini?

bloggerC

award ni dari cikgu Akim. cikgi lagi ni kut, ^^

kena jawab soklan la pulak, takpe2 jom jawab:

1)Apa pandangan anda tentang blog Catatan Loqman Hakim?

best ^^ cikgu mmg best kan.. entri die ringan tak la berat untuk dibaca, kira boleh layannn~~ ^^ abc pun baru aje follow die.


2)Boleh ceritakan sikit pasal blog anda(Jangan lebih 100 pp)

abc dah banyak kali cerita, tapi anda baca tengok and anda tahu blog ini macam mana. ^^


3)Tujuan utama anda berblog?

sesaja, isi masa lapang.. and mencari kawan ^^ tak sangka se’best’ ni pulak blog hehehe

+++

adikFarah

ini pulak dari cik adik Farah ^^

thanks adik. =)

adik farah bagi award ni untuk abc and cikgu akim.

akak suka award ni. chumel macam akak.. erk? hahaha

dalam reramai blogger, adik jugak yang akak ‘rapat” mybe kita ada

minat yang sama kan? ^^

inshaAllah, akak akan cuba menjadi guru yang terbaek untuk anak bangsa kita.

+++

i love today,

and hoping for the best for tomorrow ^^,

5 comments:

:Cikgu Akim: said...

maseh sudi terima awards ni..terharu2...

Rozuan Ismail said...

rajin sunggoh cikgu akim wat awards,,huhu

akubersamaCahya said...

^^ orang memberi. abc mengambil aje.. hahahha sama2


@rozuan: bila wan nak bagi abc award? hahaha

Farah Hanim said...

muehehe..thanks sbb sudi ambk award.. xD

akubersamaCahya said...

^^ welcome.. thanks jugak ye.. ^^,