Friday, December 10, 2010

artis korea datang rumah ^^

salam petang jumaat.

hari jumaat seisi rumah nak berehat and si artis sorang ni pun. sorang ke?

eh.. jangan salah sangka ye. title itu metafora semata-mata! =)

artis korea yang dimaksudkan ialah: RAIN ^^, si kucing pendatang.

PC091314

semalam abc ade cerita pasal dia tido kat atas toto kan.. ni haa rupa dia, menghebat betui. along kata rain kena dera kut kat umah tuan dia, hik3

PC091316

kain batik tu selimut si rain nih, semalam sejuk sangat, hujan lebat. =) tido mati nih, abc kacau dia mengeliat aje. pusing-pusing lena balik. erm!

PC091317

tengok.. lena betul, lapar dia bangun la nanti. kucing siapa la nih, ruginya buang. manja, siap panjat badan kita lagi.   

banyak lagi gambar rain!

dia unik! apa yang unik? nanti abc tunjuk ye. =)

 

 

 

 

 

reminder: cinta suh letak nama sunQuick, ada pulak!

No comments: