Saturday, December 25, 2010

Me & My Teddy Contest

assalamualaikum.

tedy

sebelum ni abc dah tengok contest ni kat blog kawan masa BW,

tapi masa tu ingat gambar abc and Mr.Ngau2 dah hilang.

bila kena tag dengan Ira. abc carik2 dalam laptop ni ha.. jumpe! and JOIN!!!

++++

ngau3

kenapa tak tangkap aje gambar baru kan?

sebab tak sama. apa yang tak sama? memori indah pertama kali bersama Mr.Ngau2.

ini adalah teddy pertama abc masa dah besar. ^^

dan ini gambar pertama dengan Mr.Ngau2.

time kecik2 abc suka maen barbie aje. hihihi

kasih sayang abc terhadap Mr.Ngau2 mendalam, sebab ini teddy besar dan menjadi kejelesan kawan-kawan masa form5, ramai curik nak amek gambar dengan Mr.Ngau2 tau. ini pemberian kawan lelaki abc masa sesi pertukaran hadiah tingkatan 5 dulu. masa disoal oleh si lelaki ni, nak apa sebagai hadiah, malu nak bagitau, mujur ada Qma (cepat pegi blog Qma) yang tolong sampai kan. si lelaki ni tinggi. so.. abc kata nak teddy besar separas pinggang dia. dia carik tau!! baek sungguh hatinya!! tau nama si lelaki ni? Mohd Syazani a.k.a Langau. Langau tu nama glamor dia kut masa kat sekolah dulu. so.. abc pun letak la nama teddy ni, Mr.Ngau2 sempena nama Langau.

before hari pertukaran hadiah, budak2 laki cakap bear abc ni dah lunyai/hancur. sebab kena wrestling kut. sedih! tapi hati kata tak percaya, tapi diorang ni bukan leh harap kan.. tiba masa nak tukar2 hadiah, berdebar2 tunggu saat nak dapat Mr.Ngau2, dekat dewan makan, panggil sorang2.. huhuhu malu!

jeng..jeng... diorang panggil and kitorang dapat tepukan and sorakan besar. yela diorang kata macam anak. hua3

takde pulak gambar kitorang berdua dengan Mr.Ngau2, tapi dalam majalah sekolah ada!^^

hey Langau, abc jaga Mr.Ngau2 dengan baek sampai sekarang.

i love Mr.Ngau2 very much!!!

myNgau2

*zunah amek gambar atas sana ye.. ini just sesaje^^*

++++

abc tag:

Qma

wina

cik leya

+++

jom join. before 31 disember tau!! klik:

sini

9 comments:

@mi_RuL said...

hak3...langau???hak3...btw...sweet la laki nie....urm...n tringin jgk bg kt awek teddy bsr mcm nie....

akubersamaCahya said...

^^ bagi la.. sgt sweet kut bile lelaki bg tedy bear kat perempuan. hihihi..

zie~azharizalira'z said...

wah2~~besh ny dpt petukaran adiah comeyl2 cm ni,,nk juge,,^^,,,gud luck dear,,:)

aqmar said...

wah!!!!
aa..aku da lupa la kat Mr ngau2 nie..
waa..klo langau baca mesti terharu kan..
ececee..
^__^

alaa..aku xdak la gmbq ngan bear2 ni..
huhuu..
kureng minat sket..
so, sapa2 yg jd bf aqmar snang..xyah bg bear ea..
(promote dri jap.. :D)

akubersamaCahya said...

@ira: ira bebas nak mintak apa.. hiihi sgt best!

@aqmar: hihihi... xmanje la qma..kikikkikiki

y-A-n-A said...

teddy tu besar!!! :DD

akubersamaCahya said...

^^ memang besar!! hehhee

zunah said...

comelnye mr. ngau2
hehehe

okay2 thanx for joining
gudluck!

akubersamaCahya said...

^^ mmg comel. hehee oke.