Monday, December 13, 2010

abc adalah superWoman!!

abc hero penyelamat dunia! segala jenayah akan abc tewaskan!! siapa yang mahu menentang?

UltramanCOSMOS   Future   Mode

ada macam kanak-kanak 6 tahun kan? haa.. tapi sedar tak sedar, dulu dan sekarang pun, abc suka sangat berangan nak ada super power. abc suka sangat tengok cerita heroes! kamen raider, naruto ( tipu ni^^) power rangers(sekarang dah takde) and nak ada doraemon!!

abc takleh jadik ultramen(ultraman kut) sebab abc selalu jadik raksasa aje, adik abc jadik ultraman. tapi raksasa yang menang. kah3

kenapa abc macam budak-budak?

sebab power rangers pink sangat semat (smart actually!), bukan bermaksud abc suka pink!!! abc suka biru tau, tapi dalam geng power rangers pink and kuning aje peempuan. kuning tak best!

prpink

abc admired power rangers hijau!! hencem!! ^^

prg

kamen raider sebab… sebab kuasa and gaya yang best!

krdn

naruto maen ps2 yang best..hik3 tengok kadang-kadang aje, berangan jugak nak jumpa kakashi and gara. cool and hencem^^

kakashi without mask kakashi[4]-real

gara

++++

entri keanak-anakan sikit! tapi abc sangat suka super power. masa tulis entri ni abc tengah tengok non ordinary family (betui ke tajuk ni??)

bestnye kalau ada kuasa macam tu~~ tapi best lagi kyle xy. bijak nye.. boleh dapat dekan + 1st kelas selalu, 4.0 flat tetiap sem! hua3

++++

mengarut aje kan. tapi berangan memang best!

korang pun mesti pernah berangan kan3

okay la~~

maaf saya kena pegi menyelamatkan manusia lemah! zasss!!!

 

 

 

>>thanks Mr.Goo, untuk semua gambar!

 

 

 

reminder: abc macam kana-kanak pramatang!

8 comments:

Wahida Nasution Thakhrim said...

teringat zaman AcHiKz sekolah dulu.. teruja sangat tgk power rangers!! sampai jadi topik ulasan utama dengan kawan2 kat sekolah.. ha3.. suka juga power ranger hijau tu sebab HANDSOME!!
hatake kakashi pun AcHiKz suka dan dengan beraninya AcHiKz mengaku yang AcHiKz ni kipas-susah-mati anime.. rasanya sampai dah kahwin atau ada anak pun AcHiKz tetap tgk anime.. ha3

Bella said...

wahhh..
ABC hebad..ngeee :P

akubersamaCahya said...

@achikz: hik3 tau xape. sambung tua kut layan sume kekanakan tu!!

@bella: bella leh terbang aje, abc leh kuarkan kuasa tau..hik3

Rozuan Ismail said...

abc dah nak anak kot..oo..cepat2 lah kahwin ye..ngee..

Budak Botak said...

suka power rangers ijau tu, dia ada robot best...

akubersamaCahya said...

@rozuan: wekkk ade lak nak anak.. takde kena mengena ngn entri diatas ye.. oo wan yg nak anak kan3 wan kan pak cek??

@budak botak: yup! pr ijau, at 1st selfish skit kan.. pastu bru die masuk geng power ranger yg len kan3.. hik3

zacky ~786~ said...

sy nk jadi shasuke.. !! hehe.. tiba2 :P

akubersamaCahya said...

hahahaha... jadik ja pe yg nak jadik hik3