Tuesday, December 21, 2010

she make me smile too^^,

entri pasal award belum habes ye.. kita sambung disini ^^

follower award

award ni daripada adik, asyikin. thanks ye. =)

kena jawab soklan gak ni:

1. apa nama blog serta kenapa pilih nama tu?

akubersamacahya, and kenapa dah penah bagitau sebelum ni ^^ susah nak terang. hihiihi

2. blog favourite anda yang selalu anda terjah?

Mr.Ben.

3.kenapa suka blog dia?

semua kenal, semua orang suke terjah sebab segmen die memang best and superb! ^^


4. apa yang anda suka pasal diri anda?

erm.. syukur dengan diri sendiri, yg suka, fokus bila belajar ^^

5. tag 2 orang blogger untuk award ni.

tag yang dah bagi award kat abc leh?

cikgu akim

farah hanim

thanks for this award ya!

7 comments:

E.d.Y said...

rajinnya jawab tag

akubersamaCahya said...

^^ hahaha.. sebab harini malas buat yg laen.

kukin said...

hehe terima kasih sudi amik award ^^

:Cikgu Akim: said...

hehhe..nanti kalau tak bz saya jawab..maseh sngt abc!

akubersamaCahya said...

kukin: ^^ sama2.. thanks ya!

@cikgu akim: okey.. no hal ^^ tq jugak!

Sepatu Hijau said...

salam


lagi lagi lagi tag :)

untuk merapatkan silaturahim :)

akubersamaCahya said...

^^ wsalam. yup..hihihi