Tuesday, December 21, 2010

i found it! ^^ 333

penantian itu memang menyeksakan~~

salam awal pagi ^^

penantian abc untuk follower yang ke 333 dah pun tercapai. siapa? blogger ni.. tadi mase abc jenguk blog Mr.Ben.. ada cite pasal dia.. segalanya dalam blog dia hijau… abc pun suka hijau juga^^

sepatu hijau!!!

dia la yang ke 333

thank you for being my followers!!

award ni taklah hebat mana tapi, untuk menghargai anda as my new kawan dalam blog ^^

3333

boleh bagi pendapat sikit tak tentang abc ^^

boleh la ye, bagi membetul yang salah, dan kekal yang baek.. hihihi

thanks and congrate! ^^

+++

kepada followers yang laen, bukan abc pilih kaseh tau.

wait haa..

abc ada suprise untuk korang jugak ^^ (abc buat agak macam best kan? hihihi maaf suka perasan skit..hihih)

7 comments:

Sepatu Hijau said...

salam..

terima kasih...

terharunya...

ta perasan nombor 333 tadi, kalau tak memang dah hint awal3..hehehe


terima kasih sekali lagi :)

Sepatu Hijau said...

salam

http://sinarpelangipagi.blogspot.com/2010/12/award-333-from-akubersamacahaya.html


erk...abg ben ada sebut nama kita dlm blog dia ke? tak perasan pun :)

zie~azharizalira'z said...

hehe...abc..ira ade award tok kamu,,ngee,,^^

akubersamaCahya said...

^^ yela sepatu hijau.. hihihi sama2

akubersamaCahya said...

yeke ira?? hehehehe dgn senyuman abc pegi amek..hihihi

SyUhAdA said...

apekah suprisenye?

x sbr mnanti..

haha..~

thniah sbb dah jupe si btuah 333~!

akubersamaCahya said...

^^ nanti kan.. hihihi (abc buat gempak aje, tapi tak gempak pun..^^,)