Monday, December 13, 2010

siapa abc nak undi??

salam pagi isnin!
bahang mengundi dah terasa!
hot-hot-hot
tapi
.
.
abc dah pun melangkah ke blog pilihan malaysia,
dengan tujuan nak mengundi.
tapi abc taktau nak undi sape pulak, hui3

abc tak dapat join sebab blog abc dah buat start 2009.
huihuihui
tapi tengok macam baru aje kan. ish3

++++

hah! sape nak abc undi blog dia?? pat angkat jari..
bagi no anda kat blog abc nih!
=)
5 terawal tu la yang abc undi.


+++

pape pun nak terjah entri2 yang join blog pilihan tu. ^^
jom!




picture: MrGoogle bagi pinjam




reminder: nak mulakan larian memfollow para follower terhormat!

5 comments:

Hishyamuddin said...

salam..
no 14!!hehehehe

Ayuni said...

blog nie btul2 cantik...ske wall dier, undi sye, pilihan 1, number 2, xpaksa, thanx klau undi...hikhik, ske bc ebtry awk...

akubersamaCahya said...

^^,

@syam : wsalam! yeah no 14

@ayuni: tQ, abc akan undi no 2 ^^

Cik Ila said...

jemput mengundi ila utk undian peringkat pertama,Blog Pilihan Malaysia 2010 kat sini

http://bpm-undi.blogspot.com/

peserta no.199.. :)

akubersamaCahya said...

14 2 and 199. lagik dua?? undi jo la~~