Tuesday, December 28, 2010

more awards^^

 

assalamualaikum.

semalam abc sakit kepala yang tersangat, tapi sempat blogwalking sesikit kawan yang jenguk blog abc ni, dapat 2 awards semalam. and Thank YOu kepada yang mendoakan kesihatan abc, and nasihat semua tu, thank you ye.

mari kita tengok awards yang abc dapat semalam ^^

wina_award award dari wina(http://aqubudaknerd.blogspot.com/)^^

thank you wina.. moga lebih ramai followers lepas ni ye.

++++

award pelik 

ini pulak dari fa-in (http://cahayafarihin.blogspot.com/2010/12/2nd-award.html)^^

masa abc save picture ni,name dia award pelik..hihihi taktau kenapa la.

kena jawab award ni:

1. Apa nama kamu punya blog? 

>>akubersamacahya<<

2. Kenapa kamu letak tu sebagai title?

>>dah bagitau dulu.. hehehe<<

3. Siapakah teman yang paling kamu sayang?

>> famili..mama^^<<

4. Kenapa kamu sayang dia?

>> dia mama saye la.<<

5. Tag 6 orang dalam tag.

  • chegu abbas
  • asyraf (kawan lame dah, selalu dtg^^)
  • adlan
  • ekmal
  • jueZulaikha
  • the cpits
  • mizz ainie
  • semua mai amek ni..
  •  
 

 

7 comments:

asyrafclockup555 said...

byknye dpt award =)

akubersamaCahya said...

^^ rezki.. nak lawan dato' siti.. hehehe

mush said...

salam, mush jawab pertanyaan cik abc dahhh, singgah sini ye..

http://mushpunyer.blogspot.com/2010/12/cara-untuk-blog-anda-tersenarai-dalam.html

cAmca Dan GArpu said...

salam ziarah: P
bnyk nyer award!!>>>hehhe
i'm follow back..

alinac lover said...

salam..cuba check ada tak nama anda?

http://www.alinaclover.com/2010/12/khas-kepada-peserta-giveaway-jom.html

akubersamaCahya said...

^^camca n garfu: tQ

akubersamaCahya said...

mush: thank you.. ^^

alinac: dah ade.. thanks... leh shopping..hehehe