Wednesday, December 15, 2010

abc rasa bersalah =.=’

 

NOTA KESAL HATI ABC

dah lama rasa bersalah bersarang kat hati ni. kenapa? sebabnya abc belum habes marathon. belom habes mem’follow’ semua follower abc. abc belum jenguk habes korang yang datang, pernah datang dan sentiasa datang.. macam mana nih?

pastu kan.. yang follow tapi takde link ke blog dia.. tengok jejak kaki kat bawahhhh blog abc pun takde. so how?

pastu,.. banyaknye blog korang lebih dari dua?? mana satu abc nak follow??

maaf ye.. abc follow korang and abc akan terus memfollow korang dari masa ke masa.

takde jejak?? abc datang.. kadang-kadang cbox or shoutbox korang tak kuar. ada pulak, bila abc dah tekan shout (apa2 yg korang tulis) tak kuar, ada probs pulak dah.

pastu nak komen.. tak boleh pun?? hui3 macam-macam daa~~

lepas ni.. abc akan balik u.. bila balik u guna broadband, so.. bila guna broadband.. terhad lah perjalanan BW abc. =.=’

MAAF KAN ABC YE!

++++++

siapa yang abc belom follow?? bagi hint sikit eh. ^^

terima kaseh korang.

“ takkan hidup blog abc tanpa hadirnya kawan macam korang”

13 comments:

Rozuan Ismail said...

biase le tu dlm blog..mesti ad yg terskip..kita punya satu laptop dan punya dua tangan..tp blog yg follow abc..beratus2..mana nak sempat kan..diorang akan faham..

akubersamaCahya said...

moga2 macam tu la~~~ =.=

Syafiq Rosli said...

all da best..

akubersamaCahya said...

^^ tQ syafiq

mizz_aainaa said...

hehe.. xpxa2.. pelanlah yek~

akubersamaCahya said...

^^ i'Allah~~

Zara Affendi said...

salam..

tq da follow zara yer.. ^_^

najihatussolehah said...

sy lum agi..hehe..

akubersamaCahya said...

^^ oke2 a.s.ap

aqmar said...

tiada maaf bagimu..
hahaa :D
(gurau ja la)
chill!

akubersamaCahya said...

@qma : ang aku tak kesah.. hua3 =P

Nashays said...

selamat berbw

akubersamaCahya said...

^^ selamat.. hihihi