Sunday, December 19, 2010

hati aku diusik!

assalamualaikum,
entri awal pagi ^^

siapa yang mengusik hati abc? (ayat agak tak boleh blahkan).
seorang manusia. kenalan maya, tapi bukan blogger. ^^

tadi abc bukak YM, malam-malam baru ramai kawan yang on. tapi dok asyik scroll tu, ternampak satu nama yang entah la, tak pernah tengok pulak, tak kenal pun. tak pernah nampak pun dalam YM list tu. tetiba ada plak malam ni. erm. abc pe ag buzz la, even die letak status bizi. abc lagi bizi body ye dak. ^^


alamak. bila dia tanya sapa, ha.. konfem memang abc tak kenai. hahaha.. pikir punya pikir. memang tak kenai. biaq la... takdak masalah pa pun... abes pa yang mengusik hati tu?

chatting dengan dia buat abc teringat kenalan lama... even maseh contact tapi tak macam dulu, entah kenapa dia berubah.. erm. banyak yang kawan lama abc ni bagi. semangat untuk menjadi yang terbaek. ajar abc salah dan betul. tapi akhirnya.. dia kecundang.. moga dia kembali kepada dia yang lama...

sipolan yang abc chatting ni ada sebut, suruh cari suami macam azam dalam KCB, korang ade tengok?? minah movie macam abc mana boleh tak tengok kan3.. baru nak keluar yang kedua.. entah zaman bila abc dah tengok.. ^^ abdullah Khairul azzam.. lelaki yang sangat baek. ilmu agama yang tinggi..

haishhh.. selayak mana abc untuk lelaki sebaek azzam? abc terlalu banyak yang kurang.. erm.. banyak yang perlu abc ubah. banyak yang abc perlu tambah. siapa taknak suami sebaek azzam?? ^^,

teringat pulak dekat orang yang abc admire sangat masa zaman matrik, terlalu baek untuk abc.. usha dari jauh ja.. selalu terpikir.. untungnya siapa yang jadi isteri dia.. baek, hafiz.. bila jadi imam sedap aje telinga ni nak dengar surah-surah yang dia baca.. erm.

aishhh.. dah melalut! ^^,

chatting dengan sipolan tu.. abc kut nyibuk3, punya la nak tau kat mana dia boleh masok dalam list.. Mr.Internet ni memudahkan. (abc dah macam stalker! maap ye..) dapat la nama dia. yup memang tak kenal and tak pernah kenal.. takpa-takpa.. abc tak ganggu dia aih...

sipolan siap cakap dia dah tunang.. huhuhu abc kacau ka?? atoi! tu la hang.. gatai nak tau banyak sangat.. dah tak kenai wat dek aje.. maap la.. abc ni ada penyakit ingin tahu tinggi.. selagi belom dapat jawapan selagi itu la abc mencari. (gila kan?^^)

>>>> moga cepat ke jinjang pelamin..<<<<





reminder: abc jangan kacau orang dah tau!

2 comments:

Farah Hanim said...

insyaAllah dpt suami mcm azzam ;)

akubersamaCahya said...

^^ amin.. hihihi