Sunday, December 19, 2010

i love movie!

dah lewat malam, abc baru nak post entri. harini ada la jugak entri. abc mesti rindu dengan blog abc bila dah masuk kuliah nanti. huhuhu. but i’ll make sure, everyday mesti kena ada entri and BW. ^^

okay. korang suka tak, tengok movie. tak kesah la, kat rumah ke hostel ke wayang ke. movie bagi maksud abc cerita la.. huhuhu

cebollita_animated_onion-10

abc sangat gila tengok movie… ni nak masuk kuliah ni, mesti mencari cerita-cerita baru. ^^ tambah-tambah time study week. study week abc = movie week. =)

onion_gifs_emoticons-06

time dekat U movie yang selalu abc tgk, cintan-cintun tak pun horror. cite antu kena tengok siang, nanti takut nak pegi toilet.. ^^

kalau abc catat, rasa-rasa dah beribu cerita kut abc tengok. bayangkan dari sem 1. ^^

makan tengok movie, rest tengok movie. ni mujur la abc takde external, kalau tak beribu external pun tak cukup nak simpan cerita yang abc kutip kat orang. yang peliknye, bila part cerita or movie ni, orang yang tak pernah tegur pun abc tegur sebab nak tau dia ade cerita pape tak.. ^^

onion_gifs_emoticons-20

dalam laptop ni pun dah banyak. yang dulu-dulu punya simpan dalam dvd..hahaha ade yang silap burn. rugi3..

onion_gifs_emoticons-23

korang gile macam abc jugak tak?? ^^ paling best mencari cerita korea. dapat yang panjang.. takpe sanggup letak mancis kat kelopak mata sebab nak tengok bagi habes.^^

macam-macam kan… gile punya pasal.

kan bagus kalau abc gila buku.. ahaks ^^

No comments: