Saturday, December 18, 2010

phil bi dil hai hindustani

selamat tengahari korang. agak sunyi sket blog abc kebelakangan ni, mana hilang kehotness nye?? (agak perasan disitu.^^)

abc tengah tengok cerita hindustan. kareena kapoor, wuhuuu. my feveret actress ni. abc sangat gile dengan cerita-cerita hindustan. layan aje.. tamil pun layan… (mama suke^^) cerita dia memang la tak berapa logik, yela dah nak kawen pun boleh lagi tak jadi. hindustan kan. ^^

abc paling suka bila tengok majlis kawen. pergh! meriah. cakap kat mama, mama nanti kawen abc nak rumah macam dalam cerita ni.. mama kata, hang ni lawan orang india nampak, depa pun pakai pokok pisang ja, kekekekeke

syokkk pa… katil pengantin penuh bunga.. fuyooo baru romantik kan?

abc paling suka kalau SRK or Salman Khan berlakon, but SRK lagi best la.. macho men! hahahaha

tapi la ni… ramai pelakon baru, laki takpa ensem and boleh la nak tengok, perempuan dia tak best.. tak nampak ori indian girls, maksud abc bila pakai baju tradisi diorang tak nampak chantek macam kareena or rani.. erm!

kareena-kapoor3184

jom la layan hindustan kat TV3 ni.. cantik sangat kareena dalam cerita ni. natural beauty.. ^^ with shahid kapur. (macam sama lak ayah depa noo,)

layan~~~

3 comments:

iEyLa said...

my favorite actress too..
suke2...
da tgk my family da??kareena jgk..huhu

Cik Gallus Gallus said...

sedang tgk la ni..
naik gile asyik gelak je ni

akubersamaCahya said...

@ ieyla : huihuihui cerita my family ka?? belom ag.. huhuh

@cik gallus: sangat best cita ni!!