Wednesday, December 29, 2010

aku sukakan sesuatu yang BARU

contest blog

Qma buat contest!!(http://qma-aqmar.blogspot.com/)

jom-jom-jom

JOIN!!

++++

aku sukakan sesuatu yang BARU…

qma cakap maksud tajuk contest ialah:

dalam erti kata lebih mudah korang suka lakukan sesuatu yang orang lain tidak/kurang gemar lakukan @ sesuatu yang anda tidak pernah lakukan sebelum ini.

qma tak cakap kena cerita tentang apa-apa pun.. tapi abc just nak cerita ceriti tentang hobi abc yang agak pelik bagi kengkawan abc. abc suka sangat kumpul gambar dari Mr.Google. what for? memberatkan laptop aje kan.. tapi bagi abc, tu cara memenuhkan masa yang kosong ^^.. abc akan cari gambar-gambar yang cun, menarik dan menawan. yang belum ada dalam koleksi. rasanya bila abes semua gambar dalam storage Mr.Google tu, mesti Mr.Goo akan mintak bayaq duet kan.. hahaha takpun mintak suh bagi balik gambar2 dia.. hahaha… tapi takkan abes la.. bukan abc cut, abc copy ja.. ^^

++++

korang jom join? takyah buat entri pepanjang gini..

pi tengok sesyarat kat blog qma^^

link blog qma abc paste terus kat atas tu..

jom join!!

2 comments:

aqmar said...

tq for join my contest =)
waa..qma pon xpenah wat cmni ^_^
rajin benor..da dpt bpa folder dah?
@ edit jdikan collage..
muaahhx!!
x0x0

akubersamaCahya said...

hahaha... byk dah.. hua3..