Thursday, December 16, 2010

abc banyak assignment la!

“banyak betul assignment abc”

tetttt.. itu ayat along yang sedang memerli abc, seorang blogger yang sedang asyik bersama laptopnya! oh! sungguh dengki. =.=’

inilah keje abc yang bercitu? selama 2 bulan lebih. ^^

i told mama already, i want a job!! mama kata, keje ngan mama aje la. masak dekat mama, jaga rumah mama. since abc habes spm, habes matrik.. cuti sem U, mama tak berapa suka abc keje. anak perempuan dok rumah sudah. =.=’ abc tau sebabnya, dari 13 tahun dah dok asrama, berenggang dengan family, bila lagi nak rapat-rapat dengan family ye dak? ^^

lagipun abc ni bukan tau sangat nak keje dengan orang, hui-hui. suka terperap dalam rumah, dalam bilik, depan tv bila cerita best, orang datang kasi senyum masuk bilik, ^^ maaf saya tak pandai bersembang.

tapi sekarang dah oke la. lepas praktikal 3 bulan dekat sekolah. ^^ ( sudah melalut ye.)

blogger dan laptop mana boleh berpisah! ^^

lap

tengah jalan pun boleh lagi nak berblogging^^

lap2

nak rest pun sempat lagik ^^

lap3

kat dapur pun boleh!!

 

mana-mana pun boleh kan.. even tengah tengok wayang? erk.

 

 

 

 

 

sumber gambar seperti yang tertulis di gambar^^

5 comments:

Ayuni said...

bnyk ideakn...hikhik...

Rozuan Ismail said...

hik hik..tgk wayang hupdate blog?x pernah dibuat org..try la tgk cm ner..boleh update terus filem yg dok tgk tu kan..huhu

akubersamaCahya said...

@ayuni: takde la byk.. over skit aje.. hikhik

@rozuan: ^^ malu plak nak try bukak laptop dlm wayang keh3

zacky ~786~ said...

tgk wyg pn blh.. klw pakai blackberry la.. hahaa

akubersamaCahya said...

^^ a'ah kan.. hua3