Wednesday, December 1, 2010

Segmen : Aku blogger ! So What ???



Segmen : Aku blogger ! So What ???

aku join lagik segmen Mr.Ben. yang sebelum2, aku tak sempat nak join.
=)
nak join? klik aje tajuk kat atas tu ye.

+++++
kena mengarang nih:

abc, nickname aku dalam blog nih, dan aku sangat suka dan rasa serasi pulak. abc berasal and anak jati kedah. abc maseh lagi belajar dan bergelar pelajar, di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai Johor. abc amek jurusan pendidikan. yup! bakal cikgu. =)

pendapat tentang dunia blog?
setiap orang mesti laen pendapat dia, bagi aku blog nih
tak ubah macam diari bagi seseorang, segala yang berlaku ditulis.
ala-ala diari berteknologi lah. kadang2 blog nih boleh jadi tempat kita kongsi pendapat.
dan sekarang blog jadi tempat orang carik duet poket.
=)

dah setahun abc berblog. positif? dapat ramai kawan.
banyak dapat info baru, dapat terima berita baru dengan cepat.
join banyak contest and GA. tapi abc belom bertuah. huhuhu

negatif? tak ada la pulak. tiada lagi yang sound entri abc, mana tau yang terpedas ke.
hehehe
tapi orang lain aku tau, kes-kes copy-paste entri and pape yang
berkenaan. abc harap sangat abc tak mengalami hal tu.
=)

bagi abc, masa awal2 buat blog tak terpikir pulak, untuk jadik
glamour or nama. just suka-suka.
nak tulis masa awal2 pun taktau nak tulis apa.
dan tak pernah tau blogging ni best dan sampai boleh ada beribu kawan
kalau rajin, and taktau jugak boleh buat duet.
abc pun rasa yang blogger2 laen pun sama.
bila dah lama2 baru tau macam2 boleh buat dengan blog nih.
glamour? nama? taktau la orang laen, abc tak pernah terfikir.
=)

bangga? bangga la jugak. kalau orang tanya:
awak ada blog? uishh dengan bangga jawab, ADA!
tapi keadaan semasa blog belom boleh dibanggakan.
hu-hu-hu
maseh malas nak tulis entri.
so.. takleh nak bangga sangat.
=)

++++

Mr.Ben, dah seratus lebih kan??
he-he-he




10 comments:

nazirulhazwan~ said...

xtau nak komen ape.buleh x??:P

Hishyamuddin said...

best!!bagus..good luck

♥ LULU ♥ said...

salam singgah dari segmen abg ben
salam perkenalan

alinac lover said...

ngee..jemput join Ga yong yer

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

AziE said...

singgah baca n3 segmen ni jugak

Kalamhati said...

salam ziarah cikgu to be..=p

AdiaLuze said...

Btol tu...kita ni tulis blog suka2 je kan...last2 dh jadi hobi la plak...ekekeke

akubersamaCahya said...

@nazirul : boleh, kasi senyum pun aci dah. =)

@hishyamuddin: tQ =)

@lulu : singgah selalu yek!

@alinac: oke, nanti sy join.

@azie. oke. entri laen pun baca jugak naa..

@kalamhati: =) salam.

@adiaLuze: hehehe hobi la sgt.. ikut time rajin je kut, hehhehe

Azza Firza said...

salam blogger, teruskan brblogging yaa, datang dari segmen abg ben, jemput ke blog buruk saya jugak ea (:

akubersamaCahya said...

@Azza : oke! tQ dtg sini.. i'll go there a.s.a.p