Wednesday, December 1, 2010

GIVEAWAY "KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE"


salam malam khamis!
=)
join GA jum.
cik penganjur ajak sendiri nih.
jum kita meriahkan GA beliau!

++++

aku kena pilih barang/produk apa yang aku akan dapatkan di alinac shoppe
dan bagitau kenapa. so, aku pilih:

"KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE:
saya akan dapatkan
SLIMMING SOAP DR.JOHNSON


sebabnya, kan aku sedang menguruskan badan dalam kata lebih sopan dan santun
sedang berdiet. sabun ni memang yang terbaek lah, disamping melansingkan badan,
sabun ni jugak boleh membuang kesan-kesan rekahan. yela kan, lepas dah jadik kecik
mestilah nampak kesan-kesan rekahan ( gemuknye aku!!) yang ada.
sangat sesuai produk ni dengan aku, sebab aku tak suka ambil pil2 nak bagi kurus
or ubat yang kena makan. aku takut sikit ubat-ubat kena makan. =)
so.. ini sabun, sambil membersihkan badan boleh kurus!
2 in 1
=)
i like!!

+++

korang nak join??
klik sini
untuk tau sesyarat GA ni
=)

5 comments:

cikanna said...

good luck dear..

alinac lover said...

ngee..thanks darling~

penyertaan anda diterima :)

akubersamaCahya said...

@cikanna : tQ

@alinac lover: leh menang tak??

alinac lover said...

oke thanks join ek

sila check link disini ya

http://www.alinaclover.com/2010/12/last-update-giveaway-kalau-saya.html

alinac lover said...

salam dear

da isi borang ke blom yer?