Wednesday, December 8, 2010

myvacation – last day

malam sebelum last, aku jejalan pusing wakaf che yeh, memang meriah lah. kain pasang, tudung and baju memang murah. tiap-tiap malam sampai pukul 4 pagi. sentiasa ada orang. aku ada try pulut ayam. boleh lah.. tapi tak biasa makan. tak amek gambar, malu ^^, pusing banyak kali la jugak.

okay, last day nak balik ke kedah.

pagi ni, aku jalan-jalan ke kedai sekitar hotel tu aje. nak tengok tapak wakaf che yeh?

PC061469

waktu siang kosong aje, malam penuh sampai takleh nampak bumbung hotel tu. =)

PC061470

sini pun.. mau tak bising malam2 betul2 belakang hotel kitorang.

PC061472

kak zana, kedai ni sangat tak friendly, kami dtg dia buat dek aje. bergelak ketawa kat kaunter, ape daa~~~

+++++

gambar pasar pasir puteh belom upload dalam laptop. malam nanti pulak ye. =)

 

 

 

reminder: belum penah ke PCB, ada yang nak bawak?

No comments: