Thursday, December 9, 2010

cont~~ myVacation – last day

 

entri last tentang vacation abc, 4 hari 3 malam.

last day before balik kedah kami ke pasir puteh!

PC061475

ada pasar tani situ, singgah kejap dekat shell buh minyak.

pegi pasar pasir puteh untuk beli kepok lekor. orang kat pasir puteh suh pegi sempadan terengganu n kelantan, tapi disebabkan perjalanan maseh jauh, kami tak dapat la ke sana.

masa nak bergerak tu, ada seorang pengemis datang. mintak sedekah. aishh! dah macam dekat mana jek.

PC061476

tengok, mintak dekat kereta. yang naek everest tadi ada yang menghulur jugak. bukan tak suka nak bagi, tengok la dia, sehat walafiat! kenapa nak mengemis. orang laen keje siang malam. erm!

PC061477 sihat aje kan!

 

okay- sambung cerita pasar. berpusing-pusing jugak kitorang mencari pasarnye. pasar pagi, tapi memang meriah,

PC061478

PC061479

siap beli kepok lekor kami pun balik ke kedah, singgah jugak dekat bukit bunga, beli ole-ole untuk adik. =)

++++++++

nak pegi terengganu pulak lepas nih! =)

belom jejak lagi, huhuhuhu

tamat kesah percutian abc. penat! tapi boleh la dari dok umah goyang kaki dan menatap laptop aje kan3. =)

 

 

 

reminder: jalan2 free memang la syok!