Wednesday, November 17, 2010

Jom berkenalan~


salam aidiladha~ hari kedua dah.
harini pun ada yang baru buat kurban kan.
=)

+++++++

entri kali nih, orang putih kata special.
makcik sebelah rumah aku sebut, spesel.
thanks to Mr. Ben, yang menganjurkan sesi perkenalan
antara blogger2 baru dengan yang lama.


yang lama boleh tau yang baru.
kan3.. =)

aku takleh lah tak join.. uishhh
peluang keemasan, keperakkan dan kegangsaan.
bila lagik nak dapat. ye tak??

so sekarang aku nak perkenal dirilah dan
perkenalankan blog aku nih..

+++++++++

assalamualaikum.
nama saya : ABC (dalam blog lah =) )
blog yang anda baca sekarang adalah blog saya.
"akubersamacahya"
dah masuk setahun usia blog nih. mula-mula buat just nak
suka-suka dengan kengkawan. masa tuh dah bosan dengan
friendster, facebook tak berapa meluas lagik.
nak tau tak kawan pertama blog saya yang 1st.
heheheh kawan sebelah bilik. dia la yang suruh maen blog.
* mR.Jeddy

blog saya ni ikut sedap jari-jari menari
ikut suka hati menyanyi.
macam-macam benda.
macam-macam komplen.
awak-awak baca lah.
yang ditulis adalah untuk dibaca.
dan yang dibaca perlu dikomen.
komen penting woo. mana tau tersalah tulih ka,
ade terkata yang tak sepatutnya ka.
kan3
++++++++

boleh tak saya buat sesi perkenalan macam ni?

thanks kepada Mr.Ben.
terima kaseh kepada yang membaca.
mem'follow'
mengomen.

jasamu dikenang!
(ayat bakal cikgu)
ini lah saya! ABC
bukan air batu campur tau!!

reminder: i just love to be 1 of ur friends!

2 comments:

aYu said...

salam kenal..

ehehehe..

Mari Berbicara Hati Ke Hati :
Ketupat segera VS ketupat sebenar

akubersamaCahya said...

salam kenal jugak..
=)
thanks for visit me here.
i'm going there... hikhikhik