Sunday, November 21, 2010

Blogger in da house : Khas buat blogger baru ..


assalamualaikum!
salam malam yang panas!
*panas la~

ni entri ketiga,
ye ketiga kalinya aku join
apa yang dianjurkan Mr.Ben.
serius before nih aku dengar je nama Mr.Ben,
lepas aku blogwalking apa semua baru lah aku tau.
tau sikit-sikit je la kan pasal blog Mr.Ben.

++++++++

kepada yang menjengah ke blog aku ni,
terima kasih daun keladi
ada masa datang lah banyak kali.
=)

aku buat blog nih just untuk suka-suki jek,
lawan menulis dengan orang bilik sebelah, lelama jadik cambest.
best woo~ =)
blog aku takde ape yang menariknye pun.
apa yang aku tulis,
semua yang berlaku dalam hidup aku seharian.
gosip? tak ade punya!
=)

kalau tak percaya, cuba la godek-godek blog nih.

++++++

kepada blogger yang baru,
aku dah lama la jugak. setahun lebih. =)
tambah kenalan bukan lawan!
ingat tu!
=)
*dah rupa cikgu besau*
selamat berblogging!

++++++


pesanan ringkas penulis:
ehem. dah baca komen sikit, follow la~
=)





reminder: ada blogger baru berblogging 2 minggu dah beratus kawannye, aku?

20 comments:

Aqil said...

salam...singgah umah ibu aqil ya ;D nice blog

akubersamaCahya said...

thanks aqil.. hehehe
yup.. nanti acik dtg umah.. :D

Dilla Adila said...

singgah sini n follow.
jemput singgah blog saye pula ye :)

Cik Gallus Gallus said...

sedih tak dpt nak join sbb blogger lame..anyway selamat dtg ke dunia blogging..;)

http://www.ishaserabut.blogspot.com

BicaraOh!siCinta.. said...

hye,..salam kenal,..hepy blogging yah =)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

datang guling2 jap jenguk blogger baru...

keep blogging okay...good luck (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

cikmawar said...

salam kenal..

jemput lah dtg ke tanah kite..
:)

nurul amira said...

hye there ^_^

pandapolarbear said...

salam ziarah n salam kenal ya...=) ming2 cni...keep in touch saya follow kamoo ya

Sideq's Stories said...

SALAM
saye singgah disini
nice2
hope dapat singgah blog saye gak
follow k

http://sideqstories.blogspot.com/

Ainismaira said...

Salam Perkenalan ye ^_^

akubersamaCahya said...

thanks kepada yg singgah.
wait 4 me at ur blog.
i'll come!!

che fara a.k.a fanadz said...

salam kenal~~
err. 2minggu blogging dah beratus? tanya le dia ape rahsia.hehe.
anyway, selamat berblogging ye. :)

Matika Love 131020 said...

salam satu malaysia..saya berbesar hati menjemput anda semua untuk singgah di blog luahan saya..dan seterusnya menjadi follower di blog saya....salam perkenalan kepada semua blogger2..

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

Puteri Iqa Izyan said...

salam singgah :)

Tun HaTTa said...

Salam Perkenalan dari Blog Ben Ashaari ;)

norh said...

selamat berkenalan :)

akubersamaCahya said...

thanks kepada yg sudi dtg ke blog nih!
=)

silent thinker said...

thanks!
salam perkenalan