Monday, November 29, 2010

25 things i love 'bout u sayang!

propaganda dan sungguh hyperbola
tajuk entri aku.
=)

kena taq dengan Asyraf dan Fiqah actually.
*baru jumpe apa yg fiqah tag*

kena cerita 25 tentang aku?
fulamak, terlalu banyak.
diri kita nih, kita tak nampak
apa yang baek dan buruk.
kan3.
so aku just cakap apa yang aku tau
tentang ABC.
=)

++++++


1. aku gadis, bakal jadi wanita
2. berumur 21 tahun 3 bulan.
3. aku anak jati kedah.
4. aku sekarang belajar di UTM Skudai.
5. jurusan Pendidikan.
6. baru saja abes praktikal, jadik cikgu tau.
7. aku garang tapi blurr ( kawan2 yang cakap)
8. aku suka memasak, walaupun tak sedap. =)
9. aku gemok sebab suka tidur and makan aje, senaman malas.
10. aku suka makan sushi ( pandai buat jugak tau)
11. aku suka menulis.
12. baru aje tak malu untuk bagi orang baca.
13. pernah beberapa kali karya aku, jadik pilihan dlm
segmen nukilan@ikim. =)
14. aku sangat gila kamera,
15. maseh sabar untuk dapatkan DSLR. (bila??)
16. aku sangat geram dengan baby, (tak sabar nak ade baby sendiri.hik3)
17. aku suka jugak tgk movie.
18. aku suka dengar muzik+lagu
19. aku tak pernah boleh hafal lagu even yg aku minat. mengapakah??
20. aku sangat tak pandai berfesyen. ketinggalankah???
21. aku suke beli alat make-up, tapi tak guna.
22. persoalan no 22 rujuk no 21 okeh.
23. aku gila kasut.
24. kasut yg selesa aku pakai sampai mama kata, beli la kasut baru.
25. suka heel tapi pakai untuk sekali saja.

++++++

dah habes. best jugak
waaaa.. belum masuk peveret food kan.
hehehe

pape pun tu lah ABC.


simple and cool.
cool???


5 comments:

Wan Zulqhairi said...

thanks coz calon kan blog saya!! terharu sangat-sangat... :)

Izzati Ishak said...

i like no.24!! hehehe..

akubersamaCahya said...

@wan : =)

@zati : its true rite. hehehe

Fiqah Alias said...

hehe...abC mmg cool...(^_^) fiqah suke yg no 21 tu laaa...kita serupa..=)

akubersamaCahya said...

@fiqah: hehehe.. bukan membazir tapi.. mmg suke beli kan.. huihuihui