Sunday, November 21, 2010

award ketiga untuk minggu ini!

alhamdulillah~
=)

dapat award ketiga dalam minggu nih
award apa? jap.. suprise sikit..
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaaaaaaaaa....

blog aku takde lah cantik mane, simple and putih aje. hehehe award ni shekechik yang kasi kat aku tau.. sayang kechik lebih lah.. =)

okay, lets answer all the Q:

1. berikan satu nickname untuk saya
kalau dah kechik, mesti la~~~ tomei!!!

2. ucapan untuk pemberi award.
thanks ye kechik, bagi saya award nih, malu rase..hik3
keep blogging, and be happy always.

3. enam(6) feveret artist/singer/band group yang korang minat?
a. westlife
b. black
c. one republic
d. air supply
e. faizal tahir
f. ana raffali

* actually, aku pakai boh je nama artis-artis tu,
aku lemah sikit bab minat-tak minat artis nih,
aku tau satu lagu depa ja. =)

4. tag sepuloh orang.

ramai kan. so yang terbaca amek lah award nih. dan kalau malu,
nanti aku pegi announce kat shoutbox/cbox korang keh!

2 comments:

rieyana ynn said...

singah tgk blog awk jap...;D

akubersamaCahya said...

lame pun tak ape.. =)